Fårup Sommerland

Fårup Sommerland

Danmarks ældste sommerland, placeret helt ude i skoven mellem Løkken og Blokhus her oppe i Nordjylland. Her er der mulighed for nærmest uendelige oplevelser hvor kun fantasien sætter grænser.
Her finder man nemlig FÅRUP SOMMERLAND en forlystelsespark i særklasse med alskens forlystelser lige fra nervepirrende rutsjebaner til vanvittige vandforlystelser i Danmarks største vandland med bl.a. nordens eneste mulighed for at køre i rutsjebane både over og under vandet.

I fuld fart

Hele familien finder her forlystelser, der ikke opleves til hverdag. For de yngste kan det være en flyvetur i ”Den røde baron” hvor man selv er pilot på flyvemaskinen. Eller en tur helt til tops i ”Egerntårnet” og i susende frit fald mod jorden igen. For de lidt større og dristigere er endnu vildere forlystelser. Rutsjebanen ”Orkanen” drøner pludselig ned under vandet – og heldigvis op igen og rutsjebanen ”Lynet” sparker helt vildt med en acceleration hurtigere end en formel ! Bil: 0-80 km/h på under 2 sekunder.

Trærutsjebane mm.
Var det noget med en tur i Danmarks hurtigste trærutsjebane – ”Falken”? eller ”Hvirvelvinden” der som navnet antyder kaster passagererne op og ned hele 19 meter samtidig med at de bliver roteret rundt uden respekt for tyngdekraften?”Den røde baron”

Det hele går dog ikke op i rutsjebaner, også klassiske træffere som hoppepuder, trampoliner og klatrestativer findes i rigt mål. Ligeledes minigolf, kanofart, skydebaner og hesteridning er en del af de muligheder i de hyggelige skovomgivelser.

Aquapark.
Noget af det Fårup Sommerland er kendt for er det kæmpemæssige vandland. Det er faktisk Danmarks største Aquapark og den er opvarmet til 27 grader, så den kan nydes selvom der måske lige er en sky for solen. Vandlandet består af flere attraktioner: Bølgebassinet hvor man kan boltre sig i vilde bølger, Surfhill hvor man kan køre om kap ned af skråningen, tage en tur i de kæmpe baderinge i Vandslangen, der er den største af sin art i verden, men udendørs vandrutsjebane med 2 loops og frit fald.

Ro på!
Når man måske er mættet af de lidt mere voldsomme forlystelser, kan man få en sanselig oplevelse i 4D-biografen. Eller man kan slappe af under træerne i det store grillområde med medbragt mad. Måske vælge i stedet at lade sig traktere i en af restauranterne – der er flere at vælge mellem, så man har gode chancer for at finde sin favoritmad. Der er endda mulighed for at frekventere den 100% økologiske restaurant: Skovens Pasta.

På hesteryg.
Hele 35 islandske heste er også til rådighed for parkens gæster. Der kan rides inde i parken, men der er også mulighed for at komme med på en af de arrangerede ture ud i naturen udenfor Fårup Sommerland til en dejlig skov og klittur på hesteryg.

Tæt på Sindal.
Det kan varmt anbefales for hele familien at tage en dag i Fårup Sommerland. Og der er faktisk ikke ret langt fra Sindal Camping. Det tager ca. 40 minutter i bil og er hele turen værd.