Camping i Hjørring

Søger du en campingplads i nærheden af Hjørring er A35 Sindal Camping det oplagte valg – Vores centrale beliggenhed i hjertet af Vendsyssel giver adgang til en masse spændende oplevelser for både store og små. Tæt på natur som skov og strand, skøn mad og kunstoplevelser er der masser af aktiviteter og mulighed for at få en ferie som er værd at huske tilbage på.

Campingpladsen – Kun 10 km fra Hjørring

Campingpladsen har 175 enheder fordelt på et areal på 4,5 hektar – Dette giver gode store pladser, 100-150 m2 som alle er med individuel el-måler, så der kun afregnes for det faktiske forbrug.

Pladsen har mange fristeder og små oaser og vores faciliteter er af højeste standard – alle toiletter og bad i familierum, vaskeri, hundeskov og lufteområder til de firbenede, autocamperservice, camper-stop, fællestelt til aftenhygge og koncerter, træfplads, grill, kiosk og turistservice samt trådløst internet.

Fra de mindste og de større tilbyder vi 4 aldersdifferentierede legepladser samt forskellige boldbaner, udendørs swimmingpool, kæledyr, minigolf, Harley-Choppers, bordtennis osv. – Der er altid noget for både store og små at hygge sig med.

Seværdigheder omkring Hjørring i Nordjylland

Nordjylland rummer at hav af oplevelser og seværdigheder for alle aldre – Eksempelvis er vi nabo til Slotved Skov Dyrehave som med hele 202 hektarer giver rig mulighed for vidunderlige vandrerute blandt ca. 400 då- og krondyr – Der er også mulighed for at køre mountainbike, spille på en af de 10 nærliggende golfbaner, samt tage på kanofart.

Derudover er mange attraktioner såsom Fårup Sommerland, Grenen i Skagen og Råbjerg Mile, Nordsøen Oceanariet i Hirtshals, samt hyggelige Lønstrup for at bare at nævne et fåtal af mulighederne.

Kontakt Dorte og Ole for mere information og bestilling

Du er altid velkommen til at kontakte campingfatter Ole og mutter Dorte for at høre mere om de muligheder A35 Sindal Camping ved Hjørring kan tilbyde.