Hyggelig og velordnet familie og senior camping + Stellplatz i Nordjylland – Vendsyssel

Billeder fra Sindal Camping - Hyggelig og velordnet familie og senior camping + Stellplatz i Nordjylland - Vendsyssel

GRØN CAMPING

Det ligger os meget på sinde at campingpladsen er indrettet til at leve op til vores nuværende samfund, hvor det GRØNNE spiller en stadig større rolle.

Således er al vores energi vi køber GRØN. Vores el produceres udelukkende af vind- vand og solenergi. 

  • Elforbrug til campister sælges pr. måler, efter forbrug.
  • Vand og opvarmning i facilitets-bygninger  leveres delvis af solpaneler.
  • Plads- og  rumbelysning og ventilation styres af  sensorer.
  • POOL opvarmes af solfanger.
  • Der er overalt anvendt moderne teknologier i form af energibesparende belysning, vandsparearmaturer og brusere.
  • Toiletter med lavt vandforbrug. mm.

A35 Sindal Camping Danmark

Campingpladsen er indrettet med 175 enheder på et areal af hele 4,5 hektar, hvilket giver gode store pladser (100-150 m2) med mange fristeder og små oaser imellem.

Pladsen er udstyret med alle tænkelige faciliteter i højeste standard. Beliggende i rolige omgivelser lige i centrum af Vendsyssel med kort afstand til alle de kendte ATTRAKTIONER mellem Aalborg og Skagen. Campingpladsen er på en gang både en familiecamping og samtidig en seniorcamping. F.eks er vores 4 legepladser alders differentierede med et væld af udfordringer til “børn” i alle aldre og placeret så der bliver rolige områder for de der ønsker dette.

Dyrehave med Mountain Bike Bane og hundeskov.

I Slotved Skov, der ligger lige på den anden side af Hjørringvej mindre end 5 minutters gang fra campingpladsen, finder vi danmarks næststørste og nyeste dyrehave: SLOTVED SKOV DYREHAVE. Indviet 24. marts 2018 og dækkende et indhegnet areal med kronhjorte og dådyr på hele 202 hektar. Der er herligt rekreativt område med vandreruter, udkigspunkter, madpakkesteder mm. Udenfor dyrehaven i den nordvestlige del af skoven etableres der en ny – og efter sigende – svær Mountain Bike Bane. I det hjørne der ligger aller nærmest campingpladsen, er der indrettet en specielindhegnet hunde-skov hvor de firbenede kan udfolde sig i fri dressur.

Campingpladsen ligger godt i læ for den vendsysselske vestenvind og er yderst familievenlig og hyggelig. Endvidere er der et separat indrettet Stellplatz område. Også mulighed for campingtræf med op til 30 campingvogne der kan ligge samlede.

Her findes gratis opvarmet pool, multibane, Tarzan-bane, 30 meters svævebane, minigolf, beach volley, bålpladser med grillrist og legepladser til børnene. Endvidere findes der på pladsen et pavillon-telt med plads til ca. 150 personer, fortrinlig egnet til træf af enhver art, samt selvfølgelig et godt sted til aktiviteter hvis det skulle regne. Her holdes der året igennem forskellige musiske og kulinariske sociale arrangementer. Ikke mindst den årlige ØLFEST i Oktober.

Hunde på camping.

Hunde er meget velkomne campister på SINDAL CAMPING DANMARK. Der er opstillet posestativer og vi har i hver sin ende af campingpladsen indrettet skovområde til hunde. Endvidere er campingpladsen beliggende tæt ved Slotved Skov, med den nye dyrehave hvor der er en speciel indhegnet hundeskov og i umiddelbar forbindelse med dejligt vandrestisystem i skoven og videre i Sindal By, hvor der endnu en rigtig indhegnet hundeskov.

WLAN:

Der er på hele campingpladsen 100% trådløs internet dækning. GRATIS

Mulighed for at holde en billig ferie, idet vi har forskellige TILBUD/rabatordninger:

Vi giver hele året 20 % rabat på overnatnings gebyret ved ophold på mindst 8 dage. Derudover er vi samarbejdsplads – partnerplads – med DCU  hvilket året rundt giver en rabat på 15% på overnatnings gebyret.

SENIOR  60+ / Pensionist(og førtidspens.): få  RABAT på hele 50 % af overnatningsgebyret ved mindst 5 dages ophold, hele året rundt – bortset fra juli måned.

Priseksempel ved 2 personer i lavsæson inkl. bad kr. 150.-/dag + kr. 4,00 pr. kWh.

Vi modtager:  ACSI og ADAC

Sindal Camping - Oplevelseskort
Tårnbillede-maj-2019

100 % Kvalitets vurdering

Campingrådet blev desværre nedlagt ultimo 2017, men nåede endnu engang at vurdere  SINDAL CAMPING og give en kvalitets vurdering. Denne består i at pladsen bedømmes på bygningskvalitet, faciliteter og areal, hvor vedligeholdelse, rengøring, materialevalg og håndværksmæssig udførelse vurderes.

Resultatet ses i et diagram, hvor det gælder om at fylde så meget som muligt, så der er så lidt hvidt område som muligt.

Det var med stor glæde og stolthed, at vi på Sindal Camping også i 2018 kunne notere en bedømmelse der er 100% på alle tre områder. Vi vil naturligvis lægge kræfterne i for også i fremtiden at leve op til denne fine status. Fjerde søjle i diagrammet er gul og fortæller om campingpladsen har gennemført de obligatoriske brand- og førstehjælpskurser, hvilket vi naturligvis har.

NU MED 4 STJERNER:

Som før beskrevet har vi altid opnået 100% på alle fire parametre i Campingrådets Kvalitetsvurdering. Da Campingrådet jo desværre ikke eksisterer mere findes denne kvalitetsvurdering heller ikke mere. Derfor var det en meget stor glæde at vi i efteråret 2019 opnåede at blive opgraderet til fire stjerner af vores brancheorganisation Camping Outdoor Danmark COD.

Enhedspladserne er på 100, 130 og hele 150 m2 .
Alle el-pladser er forsynet med måler, så der kan bruges 13 og 16A, men der betales kun for det faktiske forbrug.

Isolerede, komplet udstyrede hytter med varme, koldt og varmt vand, Der er TV, der dog kun kan afspille DVD. Man kan få gratis internetadgang i hytten.

Vi har mange arrangementer for store og små på pladsen og arrangerer også ture i omegnen. Der er i området rig mulighed for lystfiskeri og der udlejes kanoer til sejlads på Uggerby Å.

Sindal Camping ligger centralt i Vendsyssel, kun 40 km til Skagen, 12 km til det dejlige Vesterhav og motorvejstilslutning ca. 7 km fra pladsen.