Pensionist / SENIOR 60+ – rabatter

Tilbud til PENSIONISTER og SENIORER 60+

Vi giver en helt speciel rabat bortset fra juli måned.

Man får 50 % rabat på overnatningsgebyret, og betaler altså kun kr. 35,- inkl. bad pr. person, når opholdet er mindst 5 dage.

Dvs. at en overnatning for to seniorer på en 100 m2 stor plads vil koste kr. 115,- pr. nat (kr. 135,- i højsæson 1-12. aug). Bad er inkluderet i prisen.

Dertil kommer elforbruget der koster kr. 5,- pr. døgn + kr. 3,50 pr. kWh man bruger.

Det vil sige en pris i alt på el på kr. 19,-, hvis man bruger 4 kWh.

Vi er bevidste om vi ville kunne spare lidt pr. kWh hvis vi begyndte at afregne i pakker med fast pris, men de campingpladser der gør det har faktisk en endnu højere kWh pris, så vi vælger at fortsætte med at afregne det faktiske forbrug – af hensyn til vore gæster – og miljøet!

Sindal Camping - Sindal Camping

HØJSÆSONTILBUD:

Selv i højsæsonen giver vi tilbud:

Få 20 % på overnatningsgebyret, hvis opholdet er på mindst 8 dage og betales ved ankomst.

Strøm koster kr. 5,- pr. dag og kr. 3,50 pr. kWh man bruger. Bad er inkluderet i prisen.

Sindal Camping - Pensionist, SENIOR 60+ - rabatter

AKTIVITETER

Sindal Camping Danmark er kendt for sine mange hyggelige sociale aktiviteter, som vi ofte afholder i vores store telt. Dette telt er forsynet med rigtig gulvvarme, så selv arrangementer i den kølige tid kan afholdes uden kolde tæer.

Det er øl- eller vinsmagninger med mad og musik, festaftener, syng sammen, banko, grisefesten, fælles spisninger og meget mere.

Også udendørs er der mange muligheder for socialt samvær, fælles gril, bålaftener, petanqueturneringer, spadseretur i Slotved Skov, diverse udflugter i egen bil, Læsø ture, mm.

Sindal Camping - fest
Sindal Camping - Petanque