Primitiv overnatning ved Uggerby Å

I Sindal og omegn finder der mange primitive overnatningssteder. De fleste findes i forbindelse med Uggerby Å.

På de primitive overnatningssteder er det gratis at overnatte. Der findes bl.a. primitive overnatningssteder ved breden af Uggerby Å i Sindal, Mosbjerg og Bindslev.
Der kan ikke foretages reservation af shelters. Det fungerer efter først til mølle princip.

Sindal Marina:

I sommeren 2007 blev Sindal Marina indviet. Dette er en primitiv lejrplads, hvor der er mulighed for at overnatte i 2 store nye handicapvenlige shelters. Der er bålplads, borde/bænke, toilet samt drikkevand til fri afbenyttelse. Denne dejlige ugenerte plads ligger kun 5-10 min. gang fra centrum af Sindal, hvor der er rig mulighed for at gøre en god handel og proviantere.

Primitiv lejrplads i Bindslev:

Sdr. Bindslevvej, 9881 Bindslev
På en dejlig plads i fuldstændig læ og i umiddelbar tilknytning til det “Gl. Elværk” og Fisketrappen ligger den primitive overnatningsplads i Bindslev. Der er fire shelters, 700 m til indkøb. På El-værket i nærheden er der mulighed for at købe brænde. Her findes også toilet og drikkevand.
På landevejen mellem Sindal og Tversted ligger, midt imellem de to indkørsler til Bindslev by, på modsat side, en indkørsel til det “Gl. Elværk” og Fisketrappen. Kør ind ad denne indkørsel og ca. 100 m fremme ligger pladsen i bevoksningen inde til venstre. Kommer man sejlende af Uggerby Å lægges til ved slæbestedet “Gl. Elværk”. Herefter går man over broen ved Fisketrappen. Efter broen ligger pladsen i bevoksningen ca. 20 m inde til højre. Der er ca. 75 m fra åen til pladsen.

Primitiv lejrplads i Mosbjerg:

Teltpladsen. hvor der også er to shelters, primitivt toilet og vandhane,  ligger ned til Uggerby Å. Pladsen ligger lige sydvest for Mosbjerg. Der er vejvist til pladsen fra landevejen, Jerupvej, KUN for cyklister og vandrere. Ophold må kun ske inden for lejrpladsens areal. Der er ca. 1 km til indkøb.