Seniorcampingplads Nordjylland.

Seniorcampingplads i Nordjylland

Sindal Camping er i lighed med stort set alle andre campingpladser i Danmark en rigtig familiecampingplads. Når man bruger denne definition er det fordi alle campingpladser, med enkelte undtagelser indeholder stort set alle de samme elementer, facilitetsbygninger, servicefaciliteter til tømning af affald og toilet tanke og så selvfølgelig legepladser.

Senior camping

Det ligger i ordet at et kriterium for at kalde noget for senior har noget med alder at gøre. Men i praksis kan man definere begrebet mere præcis. Vi taler om en gruppe mennesker, der har rundet de 60 år, har et mindre krævende forhold til arbejdsmarkedet, har lyst til at campere og vil gerne udnytte skuldersæsonerne til at opnå en lavere pris og gode tilbud.

Senior tilbud

På Sindal Camping har vi tilpasset prispolitikken bl.a netop med henblik på at gøre os attråværdige for seniorgruppen. Således tilbyder vi hele 50% rabat på overnatningsgebyret, når blot ferien holdes udenfor udenfor juli måned. Og da vi i forvejen kun tager betaling for elektricitet i forhold til det faktiske forbrug af kWh med kr 3,50 er der virkelig mulighed for at campere billigt.

Søn- og helligdage

Vores Seniortilbud til de + 60 årige er som nævnt gyldigt hele året, bortset fra juli måned – også i weekender og alle helligdagene, Påske, St. Bededag, Kr. Himmelfart og Pinse. Ikke blot gælder tilbudet disse helligdage, men netop der har vi også et meget aktivt program, med forskellige aktiviteter, men typisk arrangementer med fællesspisning med underholdning, til meget moderate priser.

Gratis morgenbrød

En kær tradition på A35 Sindal Camping, er den årlige velkomst til den nye sæson. Dette foregår altid Skærtorsdag, hvor vi byder alle på rundstykker og wienerbrød i det store telt. Lejrchefen slæber sit klaver med til et par fællessange og vi plejer at få besøg af selveste Doktor Nielsen, der på munter vis tager temperaturen på de tilstedeværende og året der er gået. Dette kan naturligvis ikke foregå uden en behørig indtagelse af en lille en til halsen – blot for en sikkerheds skyld.

Forårets fester i teltet

Udover påskens øvrige arrangementer har vi selvfølgelig fest i teltet påskelørdag med supermusik: MOUSEN og dejlig mad. St. Bededag fest med vores helt fantastisk populære: The Irish Waterfalls og dejlig mad og ØL-TEMA. Kr. Himmelfart hvor der er SINDAL MARKED i alle 4 dage. Pinsen hvor vi har arrangeret en dejlig tur til Læsø med bus + guide, Pinselørdag musik og fest i teltet med de utroligt underholdende SUN-Z. Pinsedag Veterantræf i byen.

30 års jubilæum

I 2019 er det 30 år siden vi købte campingpladsen – og det skal fejres. Vi har valgt at fejre hen over hele året, så alle har en chance for at deltage. Dog er et af højdepunkterne en ”KIM LARSEN” koncert med LUNE CARLSEN & BackOnTrack-Band den 17. juli. Vi har fået lavet etiketter til vores favoritrødvin, og alle der vil glæde os med et ophold på mindst 5 dage i jubilæumsåret, vil modtage en flaske af denne unikke vin.

Øvrige musikarrangementer

I højsæsonen har vi på Sindal Camping hver onsdag: Open Air musik arrangementer, dog i tilfælde af dårligt vejr afholder vi arrangementerne i det store telt. I august har vi GRISEFESTEN med The irish Waterfalls og i efterårsferien har vi – udover en masse andre arrangementer – ØLFESTEN med BackOnTrack-Band.

Aktive seniorer

Sindal Camping er i den grad centralt placeret i Nordjylland, så muligheder for aktiviteter i hele landsdelen er mangfoldige. Lige ovre på den anden side af Hjørringvej, er der SLOTVED SKOV DYREHAVE, med hundeskov og MTB-Bane, dejlige vandrestier og en bestand af kron- og dådyr.

Et helt Nordjylland breder sig ud med helt fantastiske muligheder for at cykle ud i den herlige natur på alle de dejlige cykelruter eller på selvvalgte småveje.