Campingplads med pool Nordjylland.

Campingplads med swimmingpool i Nordjylland

Det sker jo at solen skinner og man får lyst til en dukkert – og så er det jo en luksus at man bare lige kan gå hen i campingpladsens pool. Og det er jo ekstra dejligt at man ikke skal have penge med idet prisen for benyttelse er inkluderet i prisen for opholdet.

Opvarmet børnesikret pool

Sindal Camping har pool, og endda opvarmet af solpaneler således at vandet hurtigt opnår en behagelig temperatur, der gør badet til en nydelse. Hele poolområdet er indhegnet og adgangen foregår gennem elektriske låger hvor man skal have en vis minimumshøjde for at kunne betjene kontakterne, for at hindre at mindre børn kommer ind i området uden far & mor.

Campingplads med Børnepool

Til de mindre børn har Sindal Camping en lille pool med kun 40 cm dybt vand. Poolen er cirkelrund og med en diameter på 4 meter og behagelig kant hvor evt. voksne ledsagere kan sidde eller hvor man kan lege med vandlegetøjet. Der er bord-bænkesæt med parasoller og liggestole til solbadning.

Den store pool

Campingpladsen har selvfølgelig også en større pool til de større børn og voksne. Her er vanddybden 125 cm, idet det er grænsen for hvornår der skal være fast livredder tilstede når der bades. Poolen er ikke voldsom stor, men dog alligevel 6 * 9 meter, så mange morgenfriske campister starter dagen her med et antal længder før morgenkaffen. Der er også en lille, men meget populær vandrutsjebane.

Aktiviteter ved poolen

Poolen på Sindal Camping bliver naturligvis mest benyttet i dagtimerne, men er faktisk åben helt til klokken 22 om aftenen. Ofte har vi arrangementer i poolområdet om aftenen. Det kan være lidt musik og vi laver en lille bar så der hygges med væde både uden- og indenbords. Vi har også haft besøg af dykkere, der demonstrerede deres dykkergrej og alle der havde lyst kunne prøve at dykke med iltflaske.

Poolhygiejne

Før besøg i poolen skal afvaskning finde sted. Der er brusebad ved indgangen, så man kan vælge at gøre det her eller selvfølgelig i facilitetsbygningen hvor der er bad i alle familierummene. Det er ikke helt nok at man er almindelig ren, f.eks skal man sørge for at afvaske solcreme o.lign.

Pool kontrol

Poolen på A35 Sindal Camping kontrolleres hver morgen før åbning. Her foretages ”støvsugning”, rensning af filtre, returskylning og allervigtigst måling af vandkvalitet. Vi har et elektronisk anlæg der til stadighed overvåger surhedsgrad og klorindehold og automatisk doserer saltsyre og blegeessens så værdierne er korrekte. Men udover den automatiske kontrol, foretager vi flere gange dagligt manuelle prøver for at sikre at der ikke er fejl i automatikken. Der føres til stadighed pooljournal.

Stikprøvekontrol

Udover at vi på Sindal Camping selv kontrollerer poolen har vi laboratorie kontrol af badevandskvaliteten, Vi får i hele åbningstiden uanmeldte besøg af Force Technology, der tager vandprøver af begge poolene. Samme slags prøver som vi selv tager + nogle noget mere avancerede prøver der viser indholdet af bunden klor og et kimtal på trihalometanbakterier. Kommer også på besøg hvert år.