Familiecampingplads Nordjylland.

Familiecampingplads Nordjylland

Når en familie vælger at holde ferie sammen, stiller det krav til at campingpladsen, omgivelserne og den geografiske placering. A35 SINDAL CAMPING er geografisk fuldstændig ideelt placeret idet Sindal ligger netop som et centrum, lige i Hjertet af Nordjylland. Kort afstand til til alle de geografiske highlights, Skagen, Grenen, Råbjerg Mile, Frederikshavn, Sæby, Voergaard Slot, Hirtshals, Nordsøoceanariet, Aalborg, Løkken, Blokhus, Fårup Sommerland mm.

Campingpladsen

Sindal Camping er meget velorganiseret, hvor funktionalitet, høj kvalitet, hygiejne og hygge er prioriteter. En plads med meget moderne faciliteter, herunder alle badefaciliteter udformede som familierum med gulvvarme og privatliv – med brusebad og øvrigt forbrug inkluderet i prisen. Fælleskøkkener i alle facilitetsbygninger. Superhurtigt trådløst internet.

Underholdning

Campingpladsen er kendt for vores store aktivitetsprogram. Vi har et stort opvarmet fællestelt, hvor der hele året afholdes forskellige arrangementer ef meget forskellig karakter. Ofte er der tale om en kulinarisk fællesspisning efterfulgt af en musisk underholdning, der kan også være tale om bankospil, fællessang, bolsje fabrikation, øl- og vinsmagninger, mange musikaftener mm. Ofte arrangeres der en rundbold- eller beachvolley kamp, en dyst på petanquebanen o.lign. Vandreture i Slotved Skov Dyrehave.

Familietræf og campingtræf

Netop fordi vi råder over det store telt, hvor der kan være helt op til 150 personer, er Sindal Camping oplagt som valg for at lave FAMILIETRÆF eller CAMPING KLUB ARRANGEMENTER. Lige ved siden af det store telt, er indrettet et træfområde med 30 stk. 100 m2 store enhedspladser med hver sin elstander + måler, således at træfdeltagerne kan nyde at ligge samlede på campingpladsen og råde over teltet til fællesarrangementer.

Slotved Skov Dyrehave

Danmarks nyeste og næststørste dyrehave i Slotved Skov, ligger lige på den anden side af Hjørringvej, få minutters gang fra Sindal Camping. På et areal af hele 202 hektar indhegnet skov er der dejlige vandrestier med hyggelige rekreative pladser og en vildtbestand af kronhjorte og dådyr. I udkanten mod Astrup er der lavet en MTB-Bane og i umiddelbar nærhed af campingpladsen, er der lavet en stor specialindhegnet hunde skov/mark, hvor menneskets bedste ven kan udfolde sig.

Handel

Sindal er en særdeles aktiv handelsby, med flere store supermarkeder, et af landets bedste bagerrier: Bageriet Ingeborg, Nordjyllands største møbelforretning: Erling Christensen Møbler, tøjforretninger og brugskunst, apotek,mm. Alle indkøbsbehov tilfredsstilles i Sindal, men der kan naturligvis suppleres med oplevelsesshopping i Hjørring, Frederikshavn eller Aalborg. Metropol, Salling, Ikea eller Magasin til en gråvejrsdag.

Golf

Er familien til golf, er Vendsyssel / Nordjylland et sandt mekka. Der findes virkeligt mange golfbaner i området – 23 rigtige golfklubber + en del forskellige pay and play klubber. Nærmest A35 Sindal Camping ligger SINDAL GOLFKLUB, der er en af Danmarks smukkeste og samtidig sværeste baner. Sindal Camping sælger Green-fee billetter med rabat til vore gæster.

Kano

En dejlig dag i kano, på tur ad Uggerby Å er en enestående natur og aktiv oplevelse for familien. Sindal Camping udlejer kanoer og tager sig af transporten af kanoerne efter turen. Typisk lejer man kano for en dag og tager turen fra Sindal, over Mosbjerg og afslutter i Bindslev ved det gamle elværk.