Familiecamping i Nordjylland

Familiecamping i Nordjylland

Hvad er familiecamping? Er det ikke sådan at 99 % af al camping er familiecamping, idet der jo næsten altid er en familiær relation mellem de camperende, uanset om der camperes parvist eller i lidt større enheder. Men fælles for det begreb man kalder familiecamping er måske snarere den forventning der haves til campingpladsen.

Den personlige kontakt

Det er helt sikkert en væsentlig faktor at campingpladsen tegnes af levende personer, typisk campingfatter- og mutter, der byder velkommen ved ankomst og er synlige og nærværende under hele opholdet. Netop således bestræber vi os som ejere af Sindal Camping, på at vores campingplads skal være. Vi betragter vores campister, netop som vores gæster som vi vil gøre vores yderste for at give en god ferieoplevelse, her lige midt i Nordjylland.

Moderne faciliteter

Man kan ikke komme udenom at funktionaliteten skal være i orden på campingpladsen. Organisering af campingproduktet er et must. Man gider ikke affinde sig med ”primitiv Hygge” med mindre den faktisk fungerer. Toiletter skal være indrettede så de ligner dem man har derhjemme. Vi har på A35 Sindal Camping, udelukkende familierum med bad og toilet og gulvvarme, med privatliv så man ikke behøver følge med i hvad der sker i naborummet. Vores Wi-Fi er lynhurtigt.

Store enhedspladser

På Sindal Camping findes der tre størrelser enhedspladser. Vores mindste pladser er 100 m2 og de mellemste er 120 m2. Disse pladser er forsynet med hver sin egen el-stander med 13 Amp, så der altid er rigeligt strøm til hvad man måtte have behov for. Vore helt store pladser er 150 m2, 15 meter brede og 10 meter dybe. Disse pladser har også egen elstander og disse har hele 16 Amp. Strømstyrke, det svarer til et kontinuerligt forbrug på 3520 Watt. På Sindal Camping afregnes alt strøm efter forbrug kr. 3,50 pr. kWh, uanset hvor stort eller lille dette er.

Tryghed og trivsel

Vores enhedspladser er, som ovenfor beskrevet store, de fleste har bevoksning på to sider, enkelte kun på en. Alle er tydeligt markerede i sin afgrænsning, så det sker aldrig at man bliver uenig med naboen, fordi han er kommet til at parkere lidt uden for sin egen grund. Dette er en lille ting, men utrolig vigtig for trivselen. Vi har på hele Sindal Camings område bestræbt os på netop at planlægge, således at man slipper for små og store irritationer der kan ødelægge en dejlig ferie.

Ro og orden

At ligge i sin solstol ved siden af en legeplads med hujende unger og skramlende legeinstallationer er ikke en cocktail der nydes i længere tid af gangen. Vi har derfor på Sindal Camping organiseret vores legepladser således at de ikke ligger i umiddelbar nærhed af campingenhederne, dog bortset fra legepladsen til de mindste, der ligger i netop børnefamilie området, så man kan holde øje med poderne mere eller mindre fra forteltet.

Adgangskontrol

Vigtigt for ferieoplevelsen er også en ting som trafik på campingpladsen. Vi har på Sindal Camping indrettet det således at alle enheder ligger i klaser, således at det kun de campister der bor her der kommer. Adgangen til campingpladsen reguleres med bom og gæster anmelder sig i receptionen ved ankomst, hvilket indebærer en stor tryghed for campisterne.
Bommen er lukket fra 22:30 til 07:00 og i dette tidsrum må der ikke køres på pladsen. Der er ro om natten.

Hunde er velkomne

På Sindal Camping er hunde også værdsatte gæster. I hver sin ende af campingpladsen har vi to hundeskove, hvor luftning kan finde sted i skønne omgivelser. Vi har også opstillet stativer med gratis hundeposer. Campingpladsen er endvidere nabo til Danmrks nyeste og næststørste dyrehave: SLOTVED SKOV DYREHAVE, hvor der er indrettet en indhegnet hundemark/skov i ca. 5 minutters afstand fra campingpladsen.