Børnevenlig campingplads i Nordjylland

Børnevenlig Campingplads

Alle danske campingpladser er traditionelt pr. definition familie campingpladser, og når en campingplads er familievenlig ligger der implicit heri, naturligvis – at den er børnevenlig. Hvad er det så der gør at campingpladsen er børnevenlig?

Miljø og trivsel

Er det farvestrålende legepladser og tivoliagtigt hektisk miljø , der får de unge mennesker til at trives? Det er klart at der er en ”blikfangeffekt” men er der slidstyrke? Ofte er det set at distanceblændende legeredskaber har en umiddelbar tiltrækning, men hvor børnene lige så hurtigt mister interessen fordi legeinstallationen ikke var spændende og udfordrende udover førstehåndsindtrykket.

Kreativ planlægning

Vi har på Sindal Camping altid planlagt og udført alle faciliteter, enhedspladsernes- og legepladsernes indretning, på den måde vi selv har følt os godt tilpas hermed, uanset om det ikke altid har været letteste og billigste løsning der er valgt. Vi har f.eks. altid bestræbt os på at holde farvepaletten i naturfarver og i det hele taget forsøgt at lade natur og kultur spille sammen så vidt muligt.

Aldersdifferentierede legepladser

For at skabe mest muligt legemiljø, har vi lavet fire selvstændige legepladser, hvor der er tænkt på forskellige aldersklasser. De fire legepladser er placeret på campingpladsen, så de ikke kommer til at dominere selve campingpladsen, men ligger i yderkanterne så også eventuelle støjgener minimeres.

Campingplads for de små

Den lille legeplads med lille hoppepude, rutsjebane, sandkasse og legehus placeret ved de enhedspladser der er tænkt til de unge familier. Her er også tilkørselsforholdende tilpassede, så der kun vil være minimal bilkørsel – og kun den vedkommende – her.

For mellemgruppen

Her har vi legepladsen ved informationen, med den store hoppepude, trampolin, klatretårn med mange udfordringer rutsjebane mm. Her kan de lidt større børn tumle uden at det går ud over de små ”unger”

For de halvstore

Nyeste skud på stammen er vores TARZAN-BANE. Her er der udfordringer til de der ikke er bange for at bruge sig selv. Man kan svinge, kravle, hoppe , klatre osv. Også de voksne kan her få lysten styret og få brændt noget eneri af.

For de sværmeriske

”Legepladsen” i skoven, med den store traktorgynge, fuglerede-gyngen, vippen og de almindelige gynger + bænke kan bruges af alle, men har tilsyneladende en særlig tiltrækning om aftenen, for unge der her kan finde nye feriebekendtskaber og flette lidt fingre.

Øvrige legefaciliteter

Udover de fire legepladser har A35 Sindal Camping mange andre legeinstallationer. Vi har en rigtig lang og ”farlig” svævebane på hele 33 meter hvor både store og små kan få en gevaldig tur. I svævebanetårnet er der også ”Rullepølsen” og ”Rør-gyngen”

Så er der multibanen, hvor man – som det ligger i ordet – kan more sig med forskellige boldspil, basket, street fodbold, hockey mm. Vi har desuden også en ægte beach-volleybane med rigtigt strandsand. Også et udendørs bordtennisbord og en petanquebane med importeret norsk stenmel tilbyder campingpladsen sine små og store gæster.

Pool

Campingpladsen har også udendørs pool, opvarmet af solpaneler. Lille pool med 40 cm vanddybde for de mindste og pool på 125 cm’s dybde og vandrutsjebane til de større.

Klappedyr

I skoven har vi en indhegning med små geder eller får. Det skifter lidt fra år til år, idet vi får nye dyr hvert år. Her kan man gå ind og kæle med lammene eller gedekiddene. En virkelig populær aktivitet.

Gratis aktiviteter

Det er en klar stressfaktor for familien, hvis ungerne flere gange om dagen skal bede om penge til aktiviteterne. Vi har derfor på Sindal Camping, valgt at lade alle de ovennævnte aktiviteter være til gratis afbenyttelse for vores gæster.

Betaling for aktiviteter

Vi har dog aktiviteter der ikke er gratis: vores Mini-Golf, udlejning af Harley-Choppere og endelig vores kanoudlejning er aktiviteter hvor for der skal betales.