Hundevenlig Camping i Nordjylland

Hundefreundliches camping in nordjütland

Hunden er menneskets bedste ven og en helt selvfølgelig og meget velkommen gæst på Sindal Camping. Campingpladsen er meget velorganiseret med alle moderne faciliteter, således er toiletter indrettet som de meget populære familierum. Enhedspladserne er store og mange med hæk på to af siderne, så der kan findes både skygge og læ. Der er store friarealer og områder med bevoksning og stier. I hver sin ende af campingpladsen er der indrettet hyggelige hundeskove med bænke, hvor man kan lufte den firbenede. Der er også opstillet stativer med hundeposer, så man altid kan samle op efter hunden og der er ligeledes skraldespande så man ikke behøver slæbe rundt med hømmerne.

Hundevenlig skov

A35 Sindal Camping & Kanoudlejning er nabo til Slotved Skov Dyrehave. Den er indviet i 2018 og er Danmarks næststørste dyrehave på 202 hektar. I dyrehaven er der en bestand af kronhjorte og rådyr på op til 400 dyr og skønne vandreveje og stisystemer med rekreative områder. Således bl.a. naturlegeplads og madpakkehus med grillsted så man kan stege en pølse. Lige udenfor den indhegnede del af skoven er der anlagt en MTB-Bane for de cykel glade. Hunde er velkomne i dyrehaven, men af hensyn til hjortebestanden skal man her have hunden i snor.

Der er imidlertid indrettet en helt speciel indhegnet hundeskov / mark til de firbenede, hvor man kan frit kan lade dem udfolde sig, uden at skulle have snor på. Dette område ligger lige på den anden side af Hjørringvej, kun ca. 5 minutters gang fra campingpladsen.

Hundeattraktionen

Wir haben am Campingplatz einen eingezäunten Bereich mit Ziegen und Schafen, berechnet für die Kinder, da rein gehen und mit den jungen Tieren spielen können. Ohne geplant zu sein, hat es sich gezeigt, dass dies auch sehr interessant für die Hunde ist, diese Aktivitäten – jedoch von außen – zu verfolgen.

Dyrlæge på campingpladsen

Sindal Camping har mange gæster fra de nordiske lande, der i for- og efterår overnatter på vej til eller fra de sydlige himmelstrøg. De gæster, der har hunde med har mulighed for at klare den obligatoriske dyrlægeassistance med vaccinationer og attester, uden at skulle forlade campingpladsen – idet vi har aftale med dyrlægerne i Sindal, der gerne kommer på campingpladsen. Dette er særdeles praktisk specielt for de der kører autocamper der jo ikke nødvendigvis er så lette at komme rundt med.

Hundeattraktioner.

Vi har på campingpladsen en indhegning med får eller geder, beregnet til at børn kan gå ind og lege og kæle med de små kid eller lam. Uden at det har været planlagt, har det vist sig også at være et meget populært sted for hunde, der elsker at følge med i aktiviteterne i indhegningen – dog udefra. Vi hører fra hundeejerne at de simpelthen ikke kan slippe for at lægge lufte turen omkring dyre indhegningen.

Central beliggenhed.

Sindal Campings beliggenhed lige i smørhullet af Vendsyssel, gør at mulighederne for en tur i naturen – både med og uden hund – er mangfoldige. Det kunne være en strandtur på en af de fantastiske strande, eller i de bagvedliggende klitplantager. Skove i baglandet eller på de store åbne vidder på en af vores store sandmiler eller hedearealer.