Camping nær Tversted

A35 Sindal Camping er centralt placeret i Vendsyssel nær Tversted, omgivet af en masse spændende oplevelser for både store og små.

Indenfor for kort afstand finder du fantastisk natur med skov, å og strand, kulturelle oplevelser med skøn mad, kunstoplevelser samt unikke seværdigheder – Kort sagt masser af muligheder for at få en ferie som er helt fantastisk i Nordjylland.

Campingpladsen ligger i kort afstand til Tversted

Vores Campingplads ligger kun 12 minutters kørsel fra Tversted og rummer hele 4,5 hektar – Omgivet af skøn natur og med mange oaser og fristeder på pladsen, rummer den 175 enheder på mellem 100 – 150 m2 – Alle har installeret individuel elmåler, så der kun afregnes faktuelle forbrug.

Vores faciliteter er af højeste standard således at toiletter og bad (alle i familierum), vaskeri, hundeskov og lufteområder til de firbenede, autocamperservice, camper-stop, fællestelt til aftenhygge og koncerter, træfplads, grill, kiosk og turistservice samt trådløst internet fremstår optimalt.

Børnevenlig campingplads nær Tversted

Til de mindste og de lidt større er der også en masse sjov at gå i gang med – Vi tilbyder bl.a.:

  • 4 aldersdifferentierede legepladser
  • Forskellige boldbaner og multibaner
  • Udendørs swimmingpool
  • Kæledyr som gerne må kæles
  • Minigolf
  • Harley-choppers
  • Bordtennis
  • Samt kanofart på Uggerby Å med tilknytning til Campingpladsen.

Oplevelser nær Tversted

I Nordjylland finder i et hav oplevelser for alle aldre – Er du til skøn natur er Slotved Skov Dyrehave på 202 hektarer som giver rig mulighed for vandrerute blandt ca. 400 då- og krondyr et must, ligesom du også finder fantastiske strande, eller du kan en kanofart på Uggerby Å.

Er du mere til sportslige naturoplevelser kan du køre Mountain Bike på de mange trails i Nordjylland eller besøge over 10 nærliggende golfbaner.

Fårup Sommerland, Grenen i Skagen og Råbjerg Mile, Nordsøen Oceanariet i Hirtshals, Rubjerg Knude, Herregårde og kirker er blot få af de attraktioner og seværdigheder som også kan nævnes inden for kort afstand.

Tøv ikke med at kontakte os hvis du har spørgsmål

Som altid er du hjertelig velkommen til at kontakte campingmutter (Dorte) og campingfatter (Ole) for mere information om A35 Sindal camping nær Tversted.