Campingplads ved Frederikshavn

A35 Sindal Camping har med sin centrale beliggenhed lige midt i Nordjylland og kun 20 minutters kørsel fra Frederikshavn den perfekte placering om man ønsker en aktiv campingferie med masser er oplevelser for både store og små, eller blot ønsker at slappe af på pladsen mellem små oaser og fristeder.

Beliggenheden midt i Nordjylland, tæt på vand, strand og skøn natur giver adgang til naturoplevelser som er unikke for området – Den aktive gæst vil elske at gå på besøg i Slotved Skov Dyrehave som med sine 200 hektar rummer ca. 400 dådyr og krondyr, eller måske besøge en de 10 nærliggende golfbaner eller utallige Mountain Bike trails.

Ønsker man kulturelle oplevelser eller seværdigheder og attraktioner byder Nordjylland ligeledes til med at stort og varieret udvalg. Besøg Skagen og oplev Grenen, eller tag familien med i Fårup Sommerland eller måske Nordsøen Oceanariet i Hirtshals, ligesom Ørnereservatet er en stor oplevelse for både store som små. Du kan også opleve Danmarks største vandre klit, Råbjerg Mile, eller Rubjerg Knude kendt for sin fyr.

Campingplads – kun 20 min. fra Frederikshavn

Vores campingplads har et areal på 4,5 hektar, hvor du finder 175 gode store enheder på ca. 100 – 150 m2 – Alle enheder har individuel elmåler, så el kun afregnes efter faktiske forbrug.

Campingpladsens faciliteter er af højeste standard – Vores toiletter/bad er alle familierum, flot vaskeri, hundeskov og lufteområder til de firbenede, fællestelt til aftenhygge og koncerter, træfplads, grill, autocamperservice, camper-stop, kiosk og turistservice samt trådløst internet.

For børnene har vi forskellige boldbaner, udendørs swimmingpool, kæledyr som gerne må kæles, minigolf, Harley-Choppers, bordtennis samt 4 aldersdifferentierede legepladser – Kort sagt masser af aktiviteter de kan give sig i kast med.

Kontakt Sindal Camping for mere information.

Har du spørgsmål til vores campingplads eller ønsker du at lægge en bestilling er du velkommen til at kontakte os og høre mere om de muligheder A35 Sindal Camping tilbyder.

Dorte & Ole Wæhrens byder jer velkomne.