Seniorcamping Vendsyssel

Seniorcamping Vendsyssel

Det formodentlig største campingsegment er pt. SENIORER. De mange der er kommet godt forbi fødselsdag nummer 60, repræsenterer en meget stor andel af samtlige campister og er som en naturlig følge heraf – ”jaget vildt” for hele campingbranchen. Dette gælder i lige høj grad campingpladsernes interesse som campingvogns forhandlernes, ikke mindst hos forhandlere af autocampere.

Stellplatz

Netop hos seniorgruppen har produktet autocamper vundet stor popularitet. Vi har på Sindal Camping indrettet specielle pladser til autocampere, der imødekommer ønsket om at have en plads med lidt færre faciliteter og til en lavere pris. Vores stellpladser er befæstede og 6*10 m2, med brandafstand og beskyttet bag campingpladsens bom. Der er adgang til alle faciliteter, bad toilet og også tømning- og påfyldning af tanke. Stellpladserne kan benyttes fuldstændig på lige fod med øvrige campister og man kan køre ud og ind når man ønsker, dog bortset fra 22:30 – 06:30

Beliggenhed nær motorvej

Vores campingplads er centralt beliggende i Vendsyssel, 7 km fra motorvej E 39 afkørsel 3, og er således helt selvfølgelig som mulighed i forbindelse med færgerne i Frederikshavn og Hirtshals. Samtidig er Sindal en meget aktiv handelsby, så der kan provianteres fordelagtigt før turen går videre nordpå til Norge, Sverige, Finland og Færøerne eller sydpå til Tyskland.

Seniortilbud

På Sindal Camping har vi vores helt egen prispolitik for seniorerne. Vi tilbyder at alle der er fyldt 60 år kan få 50% rabat på overnatningsgebyret hvis opholdet strækker sig over mindst 5 dage og foregår udenfor juli måned. Der vil her kunne opnås en pris på kun kr. 120,- / dag + kr. 3,50 pr. forbrugt kWh. er er ikke begrænsninger i forhold til søn- og helligdage, samt skoleferier.
Der er også andre muligheder for billigt ophold, hvis man f.eks ikke kan afse fem dage (eller er fyldt 60 år).

ACSI, Ældresagen og DCU

Vi har i flere år haft samarbejde med den Hollandske markedsføringsorganisation ACSI, Ved brug af rabatkort herfra vil der kunne opnås en overnatningspris for to personer inkl. 4 kWh el og en evt. hund på kr. 150,-. Dette tilbud gælder i for- og eftersæson. Vi har også samarbejde med DCU og ÆLDRESAGEN, hvor medlemmer hele året vil kunne opnå en rabat på overnatningsgebyret på 15 %.

Med cykel på ferie

Seniorer på camping er typisk aktive. Dette gælder såvel kulturelt som fysisk. Vi ser meget ofte at man medbringer egne cykler, og her kan der være tale om typer fra traditionelle turcykler til avancerede Mountainbikes. Seneste skud på stammen er de efterhånden meget populære el-cykler. Aktionsradius er voldsomt forøget, så en smuttur til Skagen, Hirtshals eller Lønstrup er helt naturlige mål for en dagtur. A35 Sindal Camping ligger lige i hjertet af Vendsyssel, så mulighederne for at vælge udflugtsmål er mangfoldige.

Med cykel på toget

Sindal er jo en stationsby med timedrift og forbundet mod syd med resten af Danmark og nordpå helt til Skagen og Hirtshals. Dette kan også udnyttes som cyklist, idet man kan få cyklen transporteret med i toget. Faktisk en rigtig god ting hvis man f,eks har bevæget sig til Skagen med friske ben, men ikke føler sig helt så lysten i at sadle apostlenes heste til hjemturen – måske efter besøg på en af de mange hyggelige restauranter.