Campingplads i Vendsyssel

campingplads i vendsyssel

A35 Sindal Camping ligger lige midt i Vendsyssel. Beliggenheden ”Lige i Hjertet” af Toppen af Danmark, med ca 45 km til Skagen, 23 til Hirtshals, 10 til Hjørring, 22 til Frederikshavn og 55 til Aalborg, er unik og er det ideelle udgangspunkt for oplevelser i hele Nordjylland.

Plads til udfoldelse

Campingpladsens areal er 4,5 hektar og er godkendt til 230 enhedspladser. Vi har imidlertid valgt ”kun” at indrette 175 enhedspladser. Dette giver selvsagt muligheder for, dels at lave enhedspladserne større og også at have mere frirum imellem.

Store pladser 100 m2
Vores mindste pladser er ca. 100 m2, hvilket overhovedet slet ikke er små pladser. Tværtimod vil de fleste campister føle komfortabelt plads til både campingvogn og fortelt. Sammenlignet med majoriteten af danske campingpladser er 100 m2 faktisk i den luxuriøse størrelse idet mange campingpladser – i særdeleshed de kystnære – er meget sparsomme med kvadratmetrene i pladsstørrelserne.

Større pladser 120 m2:
Vores næste enhedsstørrelse er 10 gange 12 meter’s pladser og her kan man jo selvsagt udfolde sig endnu mere og der kan f.eks sagtens blive plads til et af de meget populære opmagasineringstelte. Disse pladser er ligesom 100 m2 pladserne forsynede med hver sin el-stander med el-måler og 13 Amp. strømstyrke.

Endnu større pladser 150 m2:
Og så er der jo de helt store pladser, 10 gange 15 meter. Disse pladser er meget populære, ikke mindst til familier med teenagere der måske gerne vil slå et telt op ved siden af forældrenes campingvogn og familiens firbenede ven skal måske have sin egen lille indhegning? Disse pladser har også hver sin elstander med måler og her er der hele 16 Amp til rådighed.

El betaling efter forbrug:
Efter at der er kommet nye afgiftslettelser på elafgiften, under forudsætning af at el afregnes i pakker, har mange campingpladser valgt kun at afregne på denne måde. Det resulterer så i at campisten betaler et fast minimumsbeløb, typisk kr. 30,- /dag for at anvende el på campingpladsen – uanset hvor lille forbruget er. Og kommer forbruget over 7-8 kWh stiger dagsprisen med ca. 20 kr. osv.

Miljø og pris:
Denne afregningsmåde bryder vi os ikke om. Dels bliver det dyrere for campisten og vil formodentlig også resultere i at man vil komme til at bruge flere kWh – NU NÅR VI ALLIGEVEL SKAL BETALE FAST PRIS.

Af hensyn til miljø og campister, fastholder vi derfor vores hidtidige prispolitik: Man betaler kr. 3,50 pr kWh der bruges.