Camping Vendsyssel

Camping Vendsyssel

At vælge Vendsyssel som feriemål, er ensbetydende med at man har foretaget valget at opleve Vendsyssel med hele paletten af oplevelser af såvel naturlig som kulturel karakter. Og her ligger A35 Sindal Camping Vendsyssel lige i hjertet med ideel placering i forhold til de mange feriemål og bydende på en moderne campingplads med alle faciliteter i meget høj standard.

Gastronomi:
Danmark er kendt for sit høje gastronomiske niveau og her er Vendsyssel absolut en værdig ambassadør for resten af landet. Spredt over hele Toppen Af Danmark findes den ene kendte madperle efter den anden. Verdens bedste kok, nykårede bocuse d’or holder til i Svinkløv, hvor det nylig nedbrændte badehotel nu er under genopførelse.

Det vil være helt umuligt at nævne alle gourmetrestauranter i Vendsyssel, men vi kommer f.eks heller ikke uden om ”Villa West” i Lønstrup, Svanelunden og Bryghuset Vendia, i Hjørring. ”Ruts Hotel”og Brøndums Hotel i Skagen, Totakt i Frederikshavn og en hel buket af fantastiske spisesteder i Aalborg: Mortens Kro, Brødrene Price, Princesse Juliane, Fusion, Musikkens Hus’ Restaurant osv.

Fantastisk natur

Den fantastiske vilde og enestående natur i Vendsyssel er i sig selv et mål for at holde sin campingferien her. Mest kend naturligvis Skagens gren, hvor de to have mødes. Råbjerg mile, der er er Europas største vandreklit. Rubjerg knude, hvor fyret krampagtigt klamrer sig til skrænten før den uvægerligt på et snarligt tidspunkt vil styrte i havet.

Thy Nationalpark, Store Vildmose og Vejlerne, Nordeuropas største vildtfuglereservat. Læsø’s helt specielle særegne natur.

Attraktioner:
Der er ingen undskyldning for at kede sig, udover naturlige seværdigheder er der også masser af muligheder for forlystelser og attraktioner for hele familien. Det kunne være en dag i Fårup Sommerland, opleve de vilde dyr i den dejlige Aalborg Zoo, opleve Nordeuropas største akvarium på Nordsøoceanariet i Hirtshals. Ørnereservatet i Tversted, Danmarks næststørste og nyeste dyrehave: Slotved Skov Dyrehave lige ved siden af Campingpladsen i Sindal.

Kunst og kultur.
Her er igen Skagen nok det umiddelbart kendeste mekka for kunstelskere med bl.a Skagen Museum, Brøndums Hotel og Anchers hus hvor man kan få et sus fra Skagens guldalder med alle de kendte malere. Men der er rigtig mange øvrige perler spredt ud over hele Vendsyssel: Odden, med Willumsen samlingen; Børglum Kloster,der lagde ramme om julekalenderen for et par år siden og man kan hilse på Stygge Krumpen. Voergaard Slot, hvor Ingeborg Skeel vandrer hvileløst rundt og de årlige middelalderdage. Fyrkat, og Lindholm Høje, hvis man er vikingeinteresseret. Det nyrenoverede ”Kunsten” i Aalborg med en fantastisk samling af Asger Jorn og mange flere af de store COBRA malere + skiftende udstillinger af meget høj klasse. Utzon House med meget mere.

Musik og teater.
Et virkeligt fyrtårn på den musikalske himmel, er det nye ”Musikkens Hus” i Aalborg, der allerede har fundet sin plads som et af Europas mest sublime koncerthuse med en helt fantastisk akustik, uanset om der er tale om en spæd a’capella, et symfonisk værk eller hårde rock-toner. En forestilling på det hæderkronede Aalborg Teater eller et besøg på Hjørrings helt nybyggede: ”Teater Vendsyssel” det pt. hippeste indenfor moderne scenebyggeri.