oktober, 2020

16okt18:00OKTOBER-ØLFEST med FIREBIRDS ØLFESTEN: Vi bliver desværre nødt til at aflyse. Selv hvis de restriktioner der senest blev indført på pressemødet i fredags - og som pt. fuldstændig umuliggør gennemførelse - igen bliver hævet, vil det alligevel være helt imod alle anbefalinger og henstillinger at afholde festen. Mvh hilsen Dorte & Ole Wæhrens18:00

Mere

Detaljer

CORONA! Vores ikke så gode og meget påtrængende “ven” Corona har allerede tilmeldt sig til festen. Således at forstå at vi skal rette ind efter de forskrifter der desværre er nødvendige.

Vi må max. være 68 personer tilstede i teltet.

Der skal være min. 1 meters afstand fra næsetip til næsetip.

Der må ikke danses og gæsterne skal fortrinsvis sidde ned.

 

Fest og Øl-smagning i teltet med 5’mands orkesteret: The Firebirds. Knaldhamrende GO’Musik. 

Vi får 7 forskellige øl – flest danske – extra gode, og  0,25 liter af hver. Det foregår således at man er to om at dele en halv-liters-øl i hver runde. Det plejer at række idet det jo faktisk er hele  1,75 liter pr. person – og der er ikke tale om lyse pilsnere!!

De der måske ikke er så vilde med øl, kan i stedet få en flaske rød- eller hvidvin (evt. 3 sodavand hvis man ønsker det) – husk at gøre opmærksom på det ved tilmelding.

Vi har ændret i menuen for at kunne leve op til forskrifterne:

Coronamenuen består af en lun kamstegs burger med sprød svær og derefter et GULDHORN, der er et kræmmerhus fra Premier Is.

Pris inkl. øl, mad og musik kr. 200,-

Drikkevarer udover de indeholdte, sælges i teltet.

ALLE ER VELKOMNE Tilmelding  senest 4.okt 2020

Man medbringer selv service:  glas – tallerkener, bestik og servietter.

Tid

(Fredag) 18:00

X