juli, 2021

21jul19:0021:00SOMMERMUSIK: Daniel Jul19:00 - 21:00

Mere

Detaljer

Nyt musiknavn på Sindal Camping. Vi er glade for at kunne præsentere en ung og meget talentfuld musiker, der vil underholde med egne sange+melodier og også kendt covermusik. Han spiller og synger virkelig godt og iørefaldende, så der er noget at glæde sig til.

Mit navn er Daniel Jul, og jeg er sanger og sangskriver i eget navn. 

I 2021 udkommer jeg med nyt album og vil i den forbindelse prøve at gøre noget nyt og anderledes. Jeg vil nemlig tage rundt og spille på campingpladser henover sommeren såfremt det er muligt. Det vil jeg bl.a. fordi jeg selv som barn camperede med mine forældre, og jeg føler det er på tide at give noget tilbage til campingpladserne! – Og glæder mig meget til at møde jer i på Sindal Camping 21. juli.

Jeg har gennem de seneste år arbejdet seriøst og professionelt med min musik, og spillet support for navne som: Johnny Madsen, Aura Dione, og Mathilde Falch. Jeg har også spillet massevis af shows i eget navn på landets spillesteder. I 2018 underskrev jeg pladekontrakt med Target Records og har siden haft en del airplay på de landsdækkende DR-P4 og P5.<iframe width=”904″ height=”509″ src=”https://www.youtube.com/embed/7JKxbh4ylKI” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe> https://www.youtube.com/watch?v=R8tdjxls4Vk 

Arrangementet foregår udendørs i hullet ved P-pladsen på campingpladsen – ta’ selv stole med.  I tilfælde af dårligt vejr afholdes arrangementet i det store telt på campingpladsen, hvor der er stole.
PRISEN ER KR. 50,- PR. PERSON.
Der kan også bestilles lækre lune kamstegs burgere á kr. 50,-
Man må gerne medbringe egne mad- og drikkevarer.
Billetter bestilles forud på telf. 98 93 65 30.  Kun evt. ledige pladser sælges ved indgangen.

Tid

(Onsdag) 19:00 - 21:00

X